Tarieven

Copywriting en technisch schrijven

Als een technisch document moet worden opgeleverd, hangt de opdracht af van verschillende elementen zoals: complexiteit, beschikbaarheid en kwaliteit van het inputmateriaal, interviews… De prijs kan in onderling overleg worden vastgesteld of gefactureerd worden tegen het uurtarief van 30€ excl. BTW.

Vertalingen

Er zijn alle soorten documenten - inhoud, onderwerp, stijl, opmaak en presentatie zijn allemaal elementen die een impact kunnen hebben op het vertaalwerk. Daarom is het niet mogelijk om vaste tarieven voor vertalingen te geven. De onderstaande prijzen gelden voor standaard documenten, maar we kunnen pas een prijs vastleggen als we uw document hebben gezien en geëvalueerd. De prijs wordt doorgaans berekend aan de hand van het aantal woorden in een document, zoals gerapporteerd door de meeste tekstverwerkingsprogramma's. Om een idee te geven, een volledige A4-pagina bevat gemiddeld ongeveer 400 woorden. De tarieven zijn excl. 21% BTW.

  • Minimaal: 20€ voor korte documenten, formulieren... (minder dan 200 woorden)
  • Eenvoudige documenten: 0,10€/woord
  • Meer complexe, bijvoorbeeld technische of juridische documenten: 0,16€/woord
  • Zeer complexe documenten, complexe opmaak, niet-standaard brondocumenten (foto's, scans van lage kwaliteit...): tot 0,25€/woord

Correcties en herzieningen

We kunnen ook bestaande documenten controleren en corrigeren. Wij bieden twee soorten diensten aan:
  • Proeflezen: correctie van spelling en grammatica, 0,02€/woord
  • Post-editing: correctie van spelling en grammatica, maar ook stijl en formulering: 0,05€/woord